BURSA / YILDIRIM - Fevzi Çakmak Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Fevzi Çakmak Ortaokulu

May

Okulumuzda tertip ettiğmiz En Temiz Sınıf projesinde yapılan değerlendirme sonucunda En Temiz Seçilen Sınıfımız Kürekli Dere Şelalesi gezisine götürüldü, kendilerini tebrik ederiz.

May

23  Nisan Ulu sal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizin yaşamış olduğu ve 11 ilimizi ve milyonlarca insanımızı derinden etkileyen deprem felaketinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz, bedenen ve manen yaralı tüm vatandaşlarımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi yineliyoruz.

Bu kapsamda deprem olayını her daim hatırlarda tutmak ve deprem esnasında öğrencilerimize nasıl davranmaları gerektiğini kazandırmak için Deprem Haftasında tatbikat düzenlemiş bulunmaktayız.

Cumhuriyetimiz 100 Yaşında

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde kurulan Cumhuriyet 100 yaşında... Kutlu ve Mutlu olsun...

My European Pen Friend

The project will take place from october to june, and we will take and send 3 letters.  First of them, they will introduce themselves (hobbies, interests, school, their families, their life....etc.)

In second letter, they will talk about their country, hometown, culture, holidays, festivals and national food.

As a last one, they will send homemade postcards to represent their wishes for themselves their country and all over the world.

The aim of this project is to discover, share and compare knowledge about cultural differences and similarities of various countries by sending and receiving letters, postcards...etc,  to help children in their process of developing their skills e.g. writing, drawing, collecting information,
anfd to motivate pupils to learn and use English.

Muazzzez Ateş Çelik/Türkiye

Izabela Lelo/Poland

Polonya'dan proje ortağı okul öğrencileri ile dönem boyunca öğrencilerimiz mektuplaşacaklar.

Ekim ayında başlayan projemizde ilk mektupta öğrencilerimiz kendilerini tanıtacaklar.

İkinci mektupta yaşadıkları yeri tanıtacaklar.

Üçüncü mektupta gelecekle alakalı kendileri ve dünya ile ilgili isteklerini, hayallerini paylaşacaklar.

Projemizde amacımız, farklı ülkelerin kültürel benzerliklerini, farklılıklarını keşfetmek ve anlamak.

Ekm

Bu etkinliğimizde kendimizi tanıtan mektuplar hazırladık ve bunları proje ortağı ülke okulları ile paylaştık.

Ekm

Bu etkinliğimizde 26 Eylül Avrupa Dil Günü için öğrencilerimiz birbirinden güzel broşürler hazırladılar.