BURSA / YILDIRIM - Fevzi Çakmak Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Fevzi çakmak OO

May

Okulumuzda düzenlediğmiz kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz için müzeler gezisi düzenlendi.

May

Okulumuzda tertip ettiğmiz En Temiz Sınıf projesinde yapılan değerlendirme sonucunda En Temiz Seçilen Sınıfımız Kürekli Dere Şelalesi gezisine götürüldü, kendilerini tebrik ederiz.

May

23  Nisan Ulu sal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Müdürümüz, büyüğümüz, değerli insan Tuncay ŞİMŞEK kırk yılı aşkın süre eğitim camiasına bir ışık tutarak görev süresinin sonuna gelmiş ve emekli olmuştur. Yeni hayatında sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyoruz. Tüm Fevzi Çakmak Ortaokulu ailesi olarak değerli Müdürümüze şükranlarımızı sunuyoruz, emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıcakla kalın sayın hocam.