BURSA / YILDIRIM - Fevzi Çakmak Ortaokulu

Fevzi Çakmak Ortaokulu

MİMARSİNAN MAH. GİRNE CADDESİ NO37 YILDIRIM/ BURSA
Vizyon
İlimiz ortaokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile GELECEĞE GÜVEN VEREN; ÇALIŞANLARIN VE ÖĞRENCİLERİN, çatısı altında olmaktan MUTLU OLDUĞU, mensubu olmakla övündüğü, birey memnuniyetini prensip edinen, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren, ELDE ETTİĞİ BAŞARILARIYLA TERCİH EDİLEN EĞİTİM VE KÜLTÜR YUVASI OLMAK!
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, ÇAĞDAŞ DÜŞÜNEN; MİLLİ, MANEVİ, İNSANİ, EVRENSEL ETİK DEĞERLERE SAHİP TAM DONANIMLI İYİ İNSAN, İYİ VATANDAŞ YETİŞTİRMEK!
Başarılar
2012 BİLİM ŞENLİĞİNDE TEKNOLOJİ TASARIM ALANINDA 3. CÜLÜK 2012 BUNİMO 5. SINIFLARDA 1 ADET BRONZ MADALYA
KALORİFER (DOĞALGAZ)
Ulaşım
HEYKELDEN BELEDİYE OTOBÜSLERİ 23/A , 23 -TERMİMAL´den 91 ve 91G SARI OTOBÜSLER -KENT MEYDANINDAN POLİS OKULU MİNÜBÜSLERLE GİDİLEBİLİR VE ARABA YATAĞINA GİDEN DİĞER MİNİBÜSLERLE. KAPLIKAYA (SİTELER) DEN BELEDİYE OTOBÜSLERİ K1,K2,G1,2G,D1,D2- BURSARAY KULLANILARAK ARABAYATAĞI İSTASYONUNDA İNİLİR. ARABAYATAĞI ÜST GEÇİDİ DİBİNDEN SAĞ TARAFA DÖNÜP 200 M. İLERİDE OKULUMUZ YER ALMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
YILDIRIM İLÇESİNİN ORTASINDA ANKARA YOLU İLE MİMARSİNAN BULVARININ ARASINDA OLUP, MİMARSİNAN MAHALLESİ İLE GÜLLÜK MAHALLESİNİN SINIRINDADIR. (MİMARSİNAN MAHALLESİ GİRNE CD. NO:37 YILDIRIM/BURSA)
MERKEZİ İLÇEDE OLUP, İL MERKEZİNE 7 KM. MESAFEDE
Sportif Etkinlikler
Okulumuz her yıl basketbol , futbol , voleybol , masa tenisi alanlarında il ve ilçe müsabakalarına katılmaktadır. Okulumuz sportif başarı anlamında yıllara göre gelişim göstermektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında uygulamaya koyduğu e-Twinning projesini başarı ile devam ettirmektedir.